Ceremonia de absolvire a cursului de baza pentru ofițerii în arma comunicații și informatică, seria 2020 -2021.
Astăzi, 23 iulie 2021, în cadrul Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a avut loc ceremonia de absolvire a cursului de bază a ofițerilor în arma comunicații și informatică, promoția “General Ioan Emanoil Florescu”.
La ceremonia a participat seful de stat major al Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, domnul colonel Gheorghe Spoială.


 

Elevii și cursanții Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare  Cibernetică  au participat joi, 1 iulie la un exercițiu demonstrativ  privind o intervenție în domeniul apărării împotriva incendiilor. Exercițiul s-a realizat cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru  Croitoru” Sibiu.


 

Elevi și cursanți ai Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică au donat, astăzi, 30 iunie 2021, sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu.
 
Astfel, prin gestul lor, elevii și cursanții militari contribuie la salvarea mai multor vieți și speră ca demersul lor să fie un exemplu de urmat pentru comunitate. 
 
 
Sângele recoltat de la o singură persoană poate salva până la trei vieți, iar persoanele care donează sânge în mod regulat prezintă un risc mai scăzut de infarct și accident vascular cerebral, sângele este împrospătat iar imunitatea organismului crește. 
 
Și tu poți fi erou! Donează sânge, salvează vieți!

©2021 Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică

Căutare