ANUNȚ PARTICIPARE CONCURSURI SAU EXAMENE DE ADMITERE!                        

Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a găzduit în perioada 23-24 mai, Campionatul militar de cros, etapa pe Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii.
La această competiție s-au aliniat la start concurenți din 6 unități militare din țară, subordonate Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.
Ca în fiecare an, competiția a avut drept scop selecționarea celor mai buni atleți pentru formarea lotului Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, în vederea participării la etapa finală de cros militar organizat de Ministerul Apărării Naționale.De această dată, onoarea organizării acestei competiții sportive i-a revenit Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică care a asigurat condițiile necesare pentru buna desfășurare a evenimentului.
În urma clasamentului general pe echipe, locul I a fost câștigat de reprezentanții U.M. 01751 din Râșnov, locul II l-au ocupat reprezentanții U.M. 01606 din Sibiu iar locul III a fost ocupat de reprezentanții U.M.01760 din Șebeș.
Câștigătorii au fost premiați de domnul col. GHEORGHE ȘERBAN, comandantul Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică  și de domnul slt. ION-VALENTIN LUJERDEAN, reprezentantul Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.
De asemenea, comandantul Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, col. GHEORGHE ȘERBAN i-a felicitat pe toți participanții înscriși în concurs, le-a urat mult succes în continuare și a mulțumit inimoasei echipe de organizatori, responsabilii cu educația fizică din cadrul școlii.

"Alături de veterani" este o campanie lansată de Ministerul Apărării Naționale și Asociația “ALĂTURI DE EROI” cu prilejul Zilei Veteranilor de Război.
An de an, 29 aprilie este o zi specială, o ziua în care ascultăm cu admirație poveștile de viață ale celor care au luptat pe front și au făcut posibilă înfăptuirea României Mari.


 

I-am vizitat, astăzi, acasă pe trei dintre veteranii de război din municipiul Sibiu și ne-am bucurat de revedere ca de fiecare dată când avem prilejul să le trecem pragul.
Este o onoare pentru noi că putem să le arătăm prețuirea și respectul nostru pentru faptele lor de curaj.
Le dorim multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi! La mulți ani!

Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a primit, marți, 12.04.2022 vizita elevilor de clasa a XI-a de la Colegiul Național Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova.


 

Elevilor militari le-au fost prezentate particularitățile și istoria armei comunicații și informatică, apoi aceștia au vizitat sălile de clasă, laboratoarele, biblioteca, sala de sport și sala de tradiții. Cu acest prilej, elevii vladimiriști au avut posibilitatea de a se documenta și a afla informații utile despre specificul școlii și al armei comunicații și informatică.
©2022 Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică

Căutare